OVER ONS

Eigenaar Ronald Valkering had al decennia ervaring in de fietsbranche toen hij in 2006 zijn eigen zaak aan de Kerkstraat 3 in Waarland opende. Vanaf de eerste dag onderscheidde hij en zijn vrouw Petra zich met een geheel eigen visie. ‘De klant staat voorop’ heeft in de sfeervolle Waarlandse winkel een geheel eigen dimensie gekregen, de houten tafel waar koffie al dan niet met koek wordt geserveerd, is onder klanten een gewaardeerde service geworden.

De groei van de onderneming is dan ook niet alleen bewerkstelligd door kwaliteit en service, maar vooral ook doordat de Valkerings echt de tijd namen en nemen voor de klant. Dat er ’s avonds dan doorgewerkt moest worden, werd en wordt op de koop toegenomen. De kracht in de basis van Valkering Tweewielers is namelijk, ondanks het succes, de West-Friese no nonsense mentaliteit van ‘hard werken en niet zeuren’ gebleven. ,,Wij weten dat wij ons succes te danken hebben aan onze klanten en handelen daar ook naar”, vertellen Ronald en Petra.

 

ONGEDWONGEN SFEER

Valkering Tweewielers staat kortom voor beleving en passie en dat levert in de praktijk een ongedwongen sfeer op waarin met plezier wordt gewerkt om u een nieuwe, gebruikte dan wel gerepareerde fiets op maat te leveren. Met 10 jaar aan ervaring als fietsspecialist is Valkering Tweewielers een begrip in niet alleen Waarland, maar in de gehele Noordkop en in de regio Heerhugowaard/Alkmaar geworden. Ervaar dan ook een fiets op maat bij Valkering Tweewielers. Wij kunnen elk fietsmodel leveren dat verkrijgbaar is in de markt. De fietsen in onze showroom zijn geselecteerd op duurzaamheid, kwaliteit en garantie. Wij werken daarom nauw samen met een groep fietsmerken die dezelfde waarde en eisen hanteren.

Onze missie is om ook de komende jaren er voor u als klant te staan met service, kwaliteit en vooral nazorg. Wij zien u dan ook graag in onze winkel.

WIJ VERWELKOMEN U DAN OOK VAN HARTE